Jamet Vouwwagens
Vouwwagen Jamet jameta+avenceejameta av.jpgVouwwagen Jamet jametic outdoor as cp + ps ouvertVouwwagen Jamet easypack_3Vouwwagen Jamet jametic rondoavecfenetre dangle2014Vouwwagen Jamet jametic rondo caisse ouverteVouwwagen Jamet arizona 3arizona 2.jpgVouwwagen Jamet dakota caisse ouvertejametic-as+ps+annexe_1.jpg

Nu met schokbrekers voor 100km/per uur in Duitsland

tn_arizona 2.jpgVouwwagen Jamet : Jametic Rondo  met doorloopkeuken met koelkasteasy access bagage.jpg1.jpgVouwwagen Jamet lit latte 3
Jamet Vouwwagens

JAMET Vouwwagens  - Types 2017


Voor 2017 biedt Jamet Vouwwagens 8 verschillende type vouwwagens voor een heerlijke kampeer vakantie. Eenvoudig op te zetten en in stoere en eigentijdse kleuren en uitvoeringen. Jamet de onbetwist vouwwagenspecialist en al meer dan 25 jaar Nr. 1 in Nederland.

 

8 verschillende types JAMET-Vouwwagens-2017

 

Voor 2017 bestaat het Jamet-assortiment uit 3 symmetrische vouwwagens, de Louisiana Outdoor BEIGE AS self-cleaning , Arizona All Season self-cleaning en de Dakota Outdoor AS self cleaning met tunnelvoortent, en de 3 supersnel (incl.voortent) opzetbare Jametic-modellen voor 2017 alle 3 met het nieuwe bagage-laadsysteem zonder opzetten, zijnde de Jametic Outdoor AS (prijsknaller), de Jametic Panorama met tunnelvoortent en de Jametic All Season !  Verder de recent geintroduceerde nieuwe Jamet Jameta met een zeer fraai vast polyester deksel en een supersnel opzetsysteem van de wagentent zonder haringen en met een voor 2017 nieuw rustig wagenbakdesign ! Tenslotte de nieuwe revolutionaire en unieke OPBLAASBARE Jamet-AIR !!

 

Meer info en foto's van de nieuwe 2017 modellen ook bij " Brochures" in de folders 2017 en voor alle informatie m.b.t. de revolutionaire nieuwe OPBLAASBARE Jamet-AIR klik op " NIEUWS" in de balk hierboven en/of kijk in de pdf van de folders bij "Brochure-Aanvraag" !!

 

 

  
Type Naam  Jametic Outdoor BEIGE AS easy access s.c.
Prijs  € 5.995,-

Jametic Outdoor BEIGE  AS  easy access s.c.     Een bijzonder Jamet model ( voor 2017 als 4 persoons) met een supersnel 1-2 klaar opzetsysteem voor wagentent en voortent, al jarenlang een topmodel in de Jamet-collectie. Superlicht op te zetten dankzij een extra gasdruk-opzethulpveer.

  
Type Naam  Jametic Panorama easy access
Prijs  € 6.595,-

Jametic Panorama - easy access     De Jametic Panorama is een zeer succesvol Jamet-model! Het is een snel opzettende, modern-ogende, ruime en complete familiewagen voor een zeer scherpe prijs.   Het snelle 1-2-3klaar-opzetsysteem van wagentent en voortent is voor 2017 nog weer verbeterd en vereenvoudigd en is nagenoeg gelijk aan de bekende Jametic-Outdoor BEIGE AS(zie de fotos en video bij Opzetsysteem alleen nu met een boogframe in de voortent !

  
Type Naam  Jametic All Season
Prijs  € 6.650,-

Jametic All Season - self cleaning De Jametic All Season is het topmodel onder de Jametics 2017 met een bijzondere uitstraling door het acryl wanddoek en AS-dakdoek met zelfreinigend effect in de zeer fraaie kleurcombinatie van zwart/lichtgrijs/wit/antracite ! Voor 2017 is de voorwand in een rustiger en moderner contra-rond-design uitgevoerd.

  
Type Naam  Dakota Outdoor AS self cleaning
Prijs  € 6.295,-

  Dakota Outdoor AS self cleaning   De Dakota Outdoor AS 2017 is een complete , royale en prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look , voor de (trendy) gezinstent-kampeerder. Door de fraaie boogvorm groot ruimtelijk effect, veel opzetgemak en sportieve ecru/cognac Outdoor-uitstraling!

  
Type Naam  Louisiana Outdoor BEIGE AS self cleaning
Prijs  € 6.950,-

Louisiana Outdoor BEIGE AS self cleaning   De Louisiana-Blue Style AS self-cleaning was de eerste klassieke symmetrische vouwwagen in een semi-All Season-uitvoering op de Nederlandse markt met een dakdoek met zelfreinigend effect ! Zie hiervoor verder bij Arizona!   Voor 2017 heeft de Louisiana Blue Style AS een modernere halfronde voortent met een heel bijzonder en fraai voorwand-design met onderlangs contra-ronde lijnen,  kortom de New Look 2017 !

  
Type Naam  Arizona All Season self cleaning
Prijs  € 7.450,-

Arizona-All-Season – self-cleaning 2017   De Arizona All Season - self cleaning is het topmodel in de Jamet-collectie 2017 en geschikt voor alle seizoenen of voor een heel seizoen lang (dankzij synthetisch Ten Cate AS-dakdoek met zelfreinigend effect, en ademend acryl wanddoek) !

  
Type Naam  Jameta
Prijs  € 9.350,-

Jameta     JAMETA 2017   Een bijzonder Jamet model 2017 is ongetwijfeld de Jamet Jameta !   Een echte aanvulling op het Jamet-assortiment door een top-model met een schitterend polyester deksel en een supersnel en gemakkelijk vouwsysteem (zie fotoserie).               De Jameta wagenbak mag wel een “juweeltje”genoemd worden met zijn prachtige lichtgrijze polyester deksel met wit imperiaal en het voor 2017 nieuwe zeer fraaie lijnenspel van de striping op de robuuste witte wagenbak, met onderlangs zeer aparte  en nu zwarte traanplaat-zijskirts.

Jamet-Agent voor Nederland : UBACHS Caravan-Import | Postbus 3002 | 6460 HA Kerkrade | Tel. 045-5460252 | Fax. 045-5462617 | E-mail : info@jamet.nl

Powered by : QualitySites4All
jamet.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen