Jamet Vouwwagens
Vouwwagen Jamet jameta+avenceejameta av.jpgVouwwagen Jamet jametic outdoor as cp + ps ouvertVouwwagen Jamet easypack_3Vouwwagen Jamet jametic rondoavecfenetre dangle2014Vouwwagen Jamet jametic rondo caisse ouverteVouwwagen Jamet arizona 3arizona 2.jpgVouwwagen Jamet dakota caisse ouvertejametic-as+ps+annexe_1.jpg

Nu met schokbrekers voor 100km/per uur in Duitsland

tn_arizona 2.jpgVouwwagen Jamet : Jametic Rondo  met doorloopkeuken met koelkasteasy access bagage.jpg1.jpgVouwwagen Jamet lit latte 3
Jamet Vouwwagens

JAMET Vouwwagens  - Types 2017


Voor 2017 biedt Jamet Vouwwagens 8 verschillende type vouwwagens voor een heerlijke kampeer vakantie. Eenvoudig op te zetten en in stoere en eigentijdse kleuren en uitvoeringen. Jamet de onbetwist vouwwagenspecialist en al meer dan 25 jaar Nr. 1 in Nederland.

 

8 verschillende types JAMET-Vouwwagens-2017

 

Voor 2017 bestaat het Jamet-assortiment uit 3 symmetrische vouwwagens, de Louisiana Outdoor BEIGE AS self-cleaning , Arizona All Season self-cleaning en de Dakota Outdoor AS self cleaning met tunnelvoortent, en de 3 supersnel (incl.voortent) opzetbare Jametic-modellen voor 2017 alle 3 met het nieuwe bagage-laadsysteem zonder opzetten, zijnde de Jametic Outdoor AS (prijsknaller), de Jametic Panorama met tunnelvoortent en de Jametic All Season !  Verder de recent geintroduceerde nieuwe Jamet Jameta met een zeer fraai vast polyester deksel en een supersnel opzetsysteem van de wagentent zonder haringen en met een voor 2017 nieuw rustig wagenbakdesign ! Tenslotte de nieuwe revolutionaire en unieke OPBLAASBARE Jamet-AIR !!

 

Meer info en foto's van de nieuwe 2017 modellen ook bij " Brochures" in de folders 2017 en voor alle informatie m.b.t. de revolutionaire nieuwe OPBLAASBARE Jamet-AIR klik op " NIEUWS" in de balk hierboven en/of kijk in de pdf van de folders bij "Brochure-Aanvraag" !!

 

 

  
Type Naam  Dakota Outdoor AS self cleaning
Prijs  € 6.295,-

 

Dakota Outdoor AS self cleaning

 De Dakota Outdoor AS 2017 is een complete , royale en prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look , voor de (trendy) gezinstent-kampeerder. Door de fraaie boogvorm groot ruimtelijk effect, veel opzetgemak en sportieve ecru/cognac Outdoor-uitstraling! Voor 2017 met een nieuw contra halfrond voorwanddesign in fraaie kleuren ecru/kaki. Met nu een lichtbeige AS-dak met zelfreinigend effect.
 

 

Ook heeft de Dakota voor 2017 schokbrekers (actie), een uitritsbaar kuipgrondzeil, zware uitdraaisteunen en keukenwielen (optie)  een bijzonder fraai bordeaux dekzeil en een riante voortent-uitbouw(optie) van maar liefst 2.10 x 1.80 m., zie foto, en een aanritsbare 2017 ecru boog-luifel + luifelzijwanden (optie) en ook diverse outdoor-snufjes zoals luxe oproldoekpanelen i.p.v. drukke gordijnen !

 

De Dakota Outdoor AS 2017 meet maar liefst 5.20 x 3.00 m. Superluxe  RVS-3 pits achterkeuken (met nieuwe keukenwielen als optie), 13 inch-wielen, en 2 grote bedden 155 x 200 en 165 x 200 cm. met lattenbodems en extra stevige schuim.

 

Ook de Dakota-Outdoor AS heeft voor 2017 een vliegengaas-entreedeur, stormband-afspanning en een vliegengaas-voorwand- paneel(optie)) en een uitritsbare kuipgrondzeil !

 

De aanritsbare 2017 Dakota-Outdoor-luifel + luifelzijwanden vormen een luxe en fraaie kleureenheid met de rest van de Dakota-voortent. Daarnaast zijn ze zeer ruim met 2.00 m. basisbreedte + ca.1 m. schuin windscherm en met ramen met raamflappen + ritsen zelfs!

 


Nieuw voor 2017 is dat deze fraaie boogluifel nu ook rechtstreeks aan de wagentent bevestigd kan worden, waardoor de Dakota nog meer als trekker geschikt is. Zie foto

 

 

Terug naar overzicht

Jamet-Agent voor Nederland : UBACHS Caravan-Import | Postbus 3002 | 6460 HA Kerkrade | Tel. 045-5460252 | Fax. 045-5462617 | E-mail : info@jamet.nl

Powered by : QualitySites4All
jamet.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen