Jamet Vouwwagens
Vouwwagen Jamet jameta+avenceejameta av.jpgVouwwagen Jamet jametic outdoor as cp + ps ouvertVouwwagen Jamet easypack_3Vouwwagen Jamet jametic rondoavecfenetre dangle2014Vouwwagen Jamet jametic rondo caisse ouverteVouwwagen Jamet arizona 3arizona 2.jpgVouwwagen Jamet dakota caisse ouvertejametic-as+ps+annexe_1.jpg

Nu met schokbrekers voor 100km/per uur in Duitsland

tn_arizona 2.jpgVouwwagen Jamet : Jametic Rondo  met doorloopkeuken met koelkasteasy access bagage.jpg1.jpgVouwwagen Jamet lit latte 3
Jamet Vouwwagens

JAMET Vouwwagens  - Types 2017


Voor 2017 biedt Jamet Vouwwagens 8 verschillende type vouwwagens voor een heerlijke kampeer vakantie. Eenvoudig op te zetten en in stoere en eigentijdse kleuren en uitvoeringen. Jamet de onbetwist vouwwagenspecialist en al meer dan 25 jaar Nr. 1 in Nederland.

 

8 verschillende types JAMET-Vouwwagens-2017

 

Voor 2017 bestaat het Jamet-assortiment uit 3 symmetrische vouwwagens, de Louisiana Outdoor BEIGE AS self-cleaning , Arizona All Season self-cleaning en de Dakota Outdoor AS self cleaning met tunnelvoortent, en de 3 supersnel (incl.voortent) opzetbare Jametic-modellen voor 2017 alle 3 met het nieuwe bagage-laadsysteem zonder opzetten, zijnde de Jametic Outdoor AS (prijsknaller), de Jametic Panorama met tunnelvoortent en de Jametic All Season !  Verder de recent geintroduceerde nieuwe Jamet Jameta met een zeer fraai vast polyester deksel en een supersnel opzetsysteem van de wagentent zonder haringen en met een voor 2017 nieuw rustig wagenbakdesign ! Tenslotte de nieuwe revolutionaire en unieke OPBLAASBARE Jamet-AIR !!

 

Meer info en foto's van de nieuwe 2017 modellen ook bij " Brochures" in de folders 2017 en voor alle informatie m.b.t. de revolutionaire nieuwe OPBLAASBARE Jamet-AIR klik op " NIEUWS" in de balk hierboven en/of kijk in de pdf van de folders bij "Brochure-Aanvraag" !!

 

 

  
Type Naam  Jametic Panorama easy access
Prijs  € 6.595,-

Jametic Panorama - easy access

 

 


De Jametic Panorama is een zeer succesvol Jamet-model! Het is een snel opzettende, modern-ogende, ruime en complete familiewagen voor een zeer scherpe prijs.

 

Het snelle 1-2-3klaar-opzetsysteem van wagentent en voortent is voor 2017 nog weer verbeterd en vereenvoudigd en is nagenoeg gelijk aan de bekende Jametic-Outdoor BEIGE AS(zie de fotos en video bij Opzetsysteem alleen nu met een boogframe in de voortent !

 

Ook in 2017 de fraaie driehoekige ramen (met afdekraamflap) in de hoeken van de voortent-voorwand! Hierdoor  een in de vouwwagenwereld unieke,  rondom-panorama-look vanuit de voortent. En een gigantische lichtinval mede dankzij het panorama-dakraam en de toch al grote voortent-voorwand-ramen (foto), kortom een echt panorama-model !

 

Bovendien geheel nieuw voor 2017 is de verplaatsbare voortent-voorwand in combinatie met de luifel en de geheel nieuwe speciale luifelzijwanden(opties) en evt. extra option.grondzeil. Hierdoor ontstaat een gigantisch grote voortent met uniek veel ruimte voor speel-en leefplezier.Zie foto hieronder

 

 

De Jametic Panorama heeft ook de grote noviteit van de 2017 Jamet Jametic collectie, nl. het " easy access bagagesysteem ".

 

Dit zorgt ervoor dat de bagageruimte zeer gemakkelijk toegankelijk is voor het snel in- of uitpakken van spullen, zonder dat hiervoor de wagen (en voortent) hoeft te worden uitgeklapt. (zie ook de video/foto). Ook bij vertrek bij slecht weer kan de wagen dus langs de straatrand ingepakt worden zonder dat het tentdoek nat wordt. De beide bedden klappen kompleet met het gehele frame en de gehele tent (met dekzeil eroverheen) open naar de zijkant toe. Dit zonder dat het dekzeil of de achterkeuken eraf hoeft te worden gehaald ! Het openklappen wordt vergemakkelijkt door extra gasdrukveren en gebeurt eigenlijk helemaal vanzelf (zie video). Zo wordt het in-/uitpakken tot kinderwerk !

 

 

 

De Jametic Panorama is verder uitgevoerd in een royale gezins-uitvoering met  twee vaste 2 persoons-lattenbodembedden (dus 4 persoons, naast evt.ondertent etc.)! De afmetingen van de lattenbodembedden zijn 2.10 x 1.50 m. en 2.00 x 1.40m. voor het bed in de wagenbak. Dit bed is met twee gasdrukveren gemakkelijk omhoog te klappen, waardoor de gigantische bergruimte onder het bed toegankelijk wordt ! De 1.60 m. brede wagenbak biedt veel extra bergruimte en twee complete binnententen voor 2016 zijn in uni-ecru met extra opbergruimte naast de binnententen voor vele spullen (zie foto hieronder rechts)

Daarbij ook als optie een enorme voortentuitbouw 2.10 x 1.80m., eveneens in ecru/blauw (die overigens ook past aan oudere Jametic Panorama-modellen).

 

 

 

 

Ook voor 2017 zijn de schokbrekers (optie/actie) voor 100 km/uur in Duitsland.*

De wagenbak van beide varianten wordt afgerond door een superluxe 2016 achterkeuken met electr. watervoorziening en luxe waterkraan en 2 lades. 

 

De Jametic Panorama heeft een voortent uitgevoerd in een modern , trendy  ROND  tunnel-model ! De voortent en wagentent zijn uitgevoerd  in de kleuren donkerblauw en ecru en alles in  milieu-vriendelijke, Ten Cate katoenen doek (met een donker-blauwe pvc-spatrand en slikrand) en met een blauw dak (minder besmettelijk) voor 2017 met het fraaie panorama-dakraam (zie foto hieronder) ! De afmetingen van de XL-voortent van deze nieuwe Jametic Panorama zijn enorm gegroeid t.o.v. een conventionele Jametic voortent ,maar liefst 1.20 m. breder en 0,35m. dieper tot zelfs 5.20 x 3.10 m. grondoppervlakte, oftewel gigantisch veel meer aan leefruimte , speelruimte , bergruimte etc.! Ook de wagentent is " meegegroeid " naar de breedte van 5.20 m., door  veel schuiner geplaatste zijwanden ! Dit levert een zeer fraai totaalplaatje op,wat lijkt op een zeer grote pyramidetent met daarvoor een fraaie ronde voortent-voorwand ( met mooie schuine hoeken met panorama-ramen)! Door deze extra breedte van de wagentent zijn er 2 royale extra ruimtes in de wagentent ontstaan naast de wagenbak (zie foto) van zelfs ongeveer  2,50 x 1,00 m. grondoppervlak , die dienst kunnen doen bijv. als “fietsengarage” , “kinderwagen-parking”, als algemene bergruimte , als toiletruimte , als extra slaapruimte(geen grondzeil) etc.etc.

 

Tenslotte i.p.v. drukke gordijnen nu de fraaie donkerblauwe Outdoor-style raamflappen met ritsen en gespjes! Veel ramen en permanente ventilatie, en 2 balkon/verandawanden (incl. verandastang) . Extra hangkast !

 

Uiteraard heeft ook de Jametic-Panorama  enkele Power-Grip frame-snelspanners,  de vliegengaas-entreedeur, een ecru pvc uitritsbaar kuipgrondzeil en het optionele vliegengaas-voorwandpaneel! En ook hier een nieuwe voortent- en luifel-stormbandafspanning (optie) en  i.v.m. de veel schuiner geplaatste zijwanden ook enkele extra afspanpunten ter hoogte van de spatrand ! Tenslotte een (optionele) fraaie, nieuwe 2017 donkerblauwe (dus minder besmettelijke) boogluifel  met luxe aanritsbare luifelzijwanden (met ramen en raamflappen en windschermhoekjes ) in 2 versies, waarvan een geschikt is voor het verplaatsen van de voortent-voorwand naar de voorzijde van de luifel.

 

Kortom de Jametic Panorama easy access is  een snel opzetbare, moderne en  trendy, ruime en complete familiewagen voor een scherpe prijs! Een ideale trekker , ruim en modern op de camping voor het hele gezin en snel en gemakkelijk in en uit te pakken dankzij het nieuwe 2017 easy access bagagesysteem !

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Jamet-Agent voor Nederland : UBACHS Caravan-Import | Postbus 3002 | 6460 HA Kerkrade | Tel. 045-5460252 | Fax. 045-5462617 | E-mail : info@jamet.nl

Powered by : QualitySites4All
jamet.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen