Jamet Vouwwagens
Vouwwagen Jamet jameta+avenceejameta av.jpgVouwwagen Jamet jametic outdoor as cp + ps ouvertVouwwagen Jamet easypack_3Vouwwagen Jamet jametic rondoavecfenetre dangle2014Vouwwagen Jamet jametic rondo caisse ouverteVouwwagen Jamet arizona 3arizona 2.jpgVouwwagen Jamet dakota caisse ouvertejametic-as+ps+annexe_1.jpg

Nu met schokbrekers voor 100km/per uur in Duitsland

tn_arizona 2.jpgVouwwagen Jamet : Jametic Rondo  met doorloopkeuken met koelkasteasy access bagage.jpg1.jpgVouwwagen Jamet lit latte 3
Jamet Vouwwagens

JAMET Vouwwagens  - Types 2017


Voor 2017 biedt Jamet Vouwwagens 8 verschillende type vouwwagens voor een heerlijke kampeer vakantie. Eenvoudig op te zetten en in stoere en eigentijdse kleuren en uitvoeringen. Jamet de onbetwist vouwwagenspecialist en al meer dan 25 jaar Nr. 1 in Nederland.

 

8 verschillende types JAMET-Vouwwagens-2017

 

Voor 2017 bestaat het Jamet-assortiment uit 3 symmetrische vouwwagens, de Louisiana Outdoor BEIGE AS self-cleaning , Arizona All Season self-cleaning en de Dakota Outdoor AS self cleaning met tunnelvoortent, en de 3 supersnel (incl.voortent) opzetbare Jametic-modellen voor 2017 alle 3 met het nieuwe bagage-laadsysteem zonder opzetten, zijnde de Jametic Outdoor AS (prijsknaller), de Jametic Panorama met tunnelvoortent en de Jametic All Season !  Verder de recent geintroduceerde nieuwe Jamet Jameta met een zeer fraai vast polyester deksel en een supersnel opzetsysteem van de wagentent zonder haringen en met een voor 2017 nieuw rustig wagenbakdesign ! Tenslotte de nieuwe revolutionaire en unieke OPBLAASBARE Jamet-AIR !!

 

Meer info en foto's van de nieuwe 2017 modellen ook bij " Brochures" in de folders 2017 en voor alle informatie m.b.t. de revolutionaire nieuwe OPBLAASBARE Jamet-AIR klik op " NIEUWS" in de balk hierboven en/of kijk in de pdf van de folders bij "Brochure-Aanvraag" !!

 

 

  
Type Naam  Jametic Outdoor BEIGE AS easy access s.c.
Prijs  € 5.995,-

Jametic Outdoor BEIGE  AS  easy access s.c.

 

 

Een bijzonder Jamet model ( voor 2017 als 4 persoons) met een supersnel 1-2 klaar opzetsysteem voor wagentent en voortent, al jarenlang een topmodel in de Jamet-collectie. Superlicht op te zetten dankzij een extra gasdruk-opzethulpveer. Uitgevoerd in de nieuw chique BEIGE 2017 kleur combinatie van ecologisch ecru tentdoek met kaki kleurige accenten en met een lichtbeige synthetisch/afwasbaar AS dak (dus minder besmettelijk!). In het ecru/kaki-kleurige interieur blijven de bekende raamflappen met ritsen en gespjes in kaki als fraai kleuraccent. Ook voor 2017 de schokbrekers (optie/actie) voor 100 km/uur in Duitsland.*

 

Voor 2017 is de Jametic Outdoor bovendien uitgevoerd met het bijzonder handige easy access bagage-laadsysteem (zie ook bij opzetvideo's), waardoor u niet de wagen helemaal hoeft op te zetten alvorens u de bagage kunt in-of uitladen. En uw tent blijft droog tijdens het inladen voordat u vertrekt op vakantie.

 

Dit min of meer klassieke Jametic-basismodel heeft voor 2017 een veel modernere uitstraling gekregen. Mede ook door de nieuwe  New Adventure Outdoor AS-luifel met transparante lichtstroken in de zijwanden en in ecru/kaki met AS-dakdoek en met geïntegreerde voor 2017 oprolbare luifelzijwanden. Deze luifel wordt simpel met een doorlopende rits tot aan de grond gemonteerd en is met 2,40 m. diepte zeer royaal en in tal van posities uitzetbaar en dus met fraaie lichtstroken in de luifelzijwanden.

 

 

Voor 2017 als fraaie 4 persoons gezinsuitvoering met 2 lattenbodembedden zie foto bij de Jametic Panorama ! Ook een optie is de grote voortentuitbouw voor extra (slaap/berg)ruimte. Verder ook met de nieuwe extra zware hoekkrikken, de keukenwielen als nieuwe optie en tenslotte een fraai ecru afdekzeil met extra verleng-mogelijkheid (10/15 cm extra ruimte onde het afdekzeil bovenop het bed voor grote lichte volumineuze spullen als tafels/stoelen e.d.) en met blauwe bies/logo. De Jametic Outdoor BEIGE AS 2017 heeft ook de vliegengaas-entreedeur en het vliegengaas-voorwandpaneel, de stormband-afspanning en ook uiteraard nog steeds het fraaie en oersolide ecru-kleurige uitritsbare kuipgrondzeil ! In de slaapcabine voor 2017 een donkergrijs plafond voor betere verduistering. Met  superluxe 2017 achterkeuken met electr. watervoorziening en 2 opberglades leverbaar. Een ideale trekker !

 

Kortom een ruime en supersnelle Jametic-vouwwagen voor twee personen  of voor het hele gezin ! 1.60 m.extra brede wagenbak met veel bergruimte en twee complete binnententen en voor 2016 in fraai nieuw ecru/kaki! Veel ramen en permanente ventilatie,en 2 balkon/verandawanden (incl. verandastang) . Extra hangkast ! Een bed van maar liefst 2.10 m. x 1.50 m.en met lattenbodems en stevige schuim en een tweede 2-persoons lattenbodem-bed van 2.00 x 1.40 m. met daaronder een gigantische bergruimte !

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Jamet-Agent voor Nederland : UBACHS Caravan-Import | Postbus 3002 | 6460 HA Kerkrade | Tel. 045-5460252 | Fax. 045-5462617 | E-mail : info@jamet.nl

Powered by : QualitySites4All
jamet.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen