Jamet Vouwwagens
Vouwwagen Jamet jameta+avenceejameta av.jpgVouwwagen Jamet jametic outdoor as cp + ps ouvertVouwwagen Jamet easypack_3Vouwwagen Jamet jametic rondoavecfenetre dangle2014Vouwwagen Jamet jametic rondo caisse ouverteVouwwagen Jamet arizona 3arizona 2.jpgVouwwagen Jamet dakota caisse ouvertejametic-as+ps+annexe_1.jpg

Nu met schokbrekers voor 100km/per uur in Duitsland

tn_arizona 2.jpgVouwwagen Jamet : Jametic Rondo  met doorloopkeuken met koelkasteasy access bagage.jpg1.jpgVouwwagen Jamet lit latte 3
Jamet Vouwwagens

JAMET Vouwwagens  - Types 2017


Voor 2017 biedt Jamet Vouwwagens 8 verschillende type vouwwagens voor een heerlijke kampeer vakantie. Eenvoudig op te zetten en in stoere en eigentijdse kleuren en uitvoeringen. Jamet de onbetwist vouwwagenspecialist en al meer dan 25 jaar Nr. 1 in Nederland.

 

8 verschillende types JAMET-Vouwwagens-2017

 

Voor 2017 bestaat het Jamet-assortiment uit 3 symmetrische vouwwagens, de Louisiana Outdoor BEIGE AS self-cleaning , Arizona All Season self-cleaning en de Dakota Outdoor AS self cleaning met tunnelvoortent, en de 3 supersnel (incl.voortent) opzetbare Jametic-modellen voor 2017 alle 3 met het nieuwe bagage-laadsysteem zonder opzetten, zijnde de Jametic Outdoor AS (prijsknaller), de Jametic Panorama met tunnelvoortent en de Jametic All Season !  Verder de recent geintroduceerde nieuwe Jamet Jameta met een zeer fraai vast polyester deksel en een supersnel opzetsysteem van de wagentent zonder haringen en met een voor 2017 nieuw rustig wagenbakdesign ! Tenslotte de nieuwe revolutionaire en unieke OPBLAASBARE Jamet-AIR !!

 

Meer info en foto's van de nieuwe 2017 modellen ook bij " Brochures" in de folders 2017 en voor alle informatie m.b.t. de revolutionaire nieuwe OPBLAASBARE Jamet-AIR klik op " NIEUWS" in de balk hierboven en/of kijk in de pdf van de folders bij "Brochure-Aanvraag" !!

 

 

  
Type Naam  Jametic All Season
Prijs  € 6.650,-

Jametic All Season - self cleaning

De Jametic All Season is het topmodel onder de Jametics 2017 met een bijzondere uitstraling door het acryl wanddoek en AS-dakdoek met zelfreinigend effect in de zeer fraaie kleurcombinatie van zwart/lichtgrijs/wit/antracite ! Voor 2017 is de voorwand in een rustiger en moderner contra-rond-design uitgevoerd.
Verder heeft dit type als enige van de Jametic - modellen een puntdakmodel met een petluifel aan de voortent-voorwand en mede daardoor een veel luxere uitstraling (t.o.v. een simpel recht horizontaal dak)en bovendien ook een betere afwatering!

Ook zijn hierdoor de voortent-entreedeur en de voorwandramen extra hoog en zijn er 2 extra permanente ventilaties in de nok van de voortent voor een nog beter leefklimaat.De Jametic All Season is ontwikkeld als standaard 4-persoons-model met 2 x 2-persoons-lattenbodems (2.10 x 1.50m. en 2.00 x 1.40m.)gelijk aan de Jametic Panorama.

 

En net als bij alle 2017 modellen met een ca. 10/15 cm (grijs)uitvouwbaar dekzeil voor extra berg-ruimte op het bovenste bed.  3-pits achterkeuken met luxe kraan en veel bergruimte. De nieuwe keukenwielen ook hier als optie. Standaard is het lichtgrijze inritsbare oersolide 600 gr/m2 pvc-kuipgrondzeil. Schokbrekers optie/actie (100 km/u)!

Als optie de zeer royale 2.30 m. diepe ecru New Adventure AS-luifel (met geïntegreerde oprolbare en uitzetbare luifelzijwanden en 3 extra dakliggers en brede afspanbanden). Bovendien heeft deze luifel voor 2017 grote transparante lichtstroken in de luifelzijwanden. Zie foto hieronder.

 

Ook als optie eveneens een grote voortentuitbouw van 2.10 x 1.50 m. Luxe en fraai uitgevoerd in dezelfde materialen acryl en AS (dak) en kleuren zwart/lichtgrijs/wit/antracite als de chique wagen- en voortent van het topmodel Jametic All Season 2017.

 

Tenslotte heeft de Jametic All Season voor 2017 ook het easy access bagage-systeem voor supergemakkelijk en met droge tent inladen van al uw spullen voordat u op vakantie vertrekt en zonder dat u de hele wagen-en voortent hoeft op te zetten.

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Jamet-Agent voor Nederland : UBACHS Caravan-Import | Postbus 3002 | 6460 HA Kerkrade | Tel. 045-5460252 | Fax. 045-5462617 | E-mail : info@jamet.nl

Powered by : QualitySites4All
jamet.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen